top of page

Dette er våre terapeuter

Scroll ned for å lese om alle våre terapeuter

MOJGAN1_edited.jpg

Mojgan

Mohammadizadeh

Akupunktør og innehaver

Mojgan er utdannet i klassisk akupunktur ved Akupunkturhøgskolen i Oslo. Hun har fullført en femårig utdannelse med integrert vestlig medisin og har bachelorgrad i akupunktur. Hun er medlem av Akupunkturforeningen og har jobbet i Fjellhamarklinikken siden 2010.

 

Hun jobber med akutte og kroniske smerter i muskel-skjelettsystemet, migrene, plager i forbindelse med overgangsalder, hetetokter, mage og tarm, luftveislidelser og kosmetisk akupunktur. Hun har også videreutdanning i modningsakupunktur og behandling av barn.

20211028_130551-600x600_edited.jpg

Steffi

Rauschenbach

Fysioterapeut

Jeg startet fysioterapeututdanningen min i oktober 1998 og fullførte den i september 2001. Over tid videreutviklet jeg ferdighetene mine på følgende områder: Osteopati, Kinesio taping, Lymfedrenasje og Manuell terapi.


Jeg har 20 års erfaring som fysioterapeut og har jobbet i Tyskland med både spedbarn, barn og voksne pasienter. Jeg har mye erfaring med behandling på pasienter i aldershjem og hjemmebesøk.

365359150_3406720416307113_6760250730983675959_n.jpg

Priya

Pathmanatan

Fysioterapeut

Priya er utdannet ved OsloMet og har bachelor fysioterapi-mensendieck. Mensendieck er en form for fysioterapi som fokuserer på årsakssammenhengen bak plagene hos enhver, og har et helhetlig perspektiv. Hun har bred kompetanse innenfor trening, fallforebygging, hjerneslag og nevrologiske sykdommer, rehabilitering av ulike diagnoser og funksjonsnedsettelser, gruppetrening for eldre og yngre, samt ergonomi.

 

Hun er dyktig når det kommer til håndtering av komplekse utfordringer, samtidig veilede kundene på en trygg og forståelsesfull måte slik at man klarer å oppnå sine behov og ønsker. Hun har stor interesse for fagfeltet og trives med å være i kontinuerlig interaksjon med andre mennesker. 

erlend-tenner_edited.jpg

Erlend

Losnegaard

Fysioterapeut

Utdannet fysioterapeut fra 2009, ved Høyskolen i Oslo. Har senere tatt videreutdanning innen fysioterapi for barn. Spesialitet innen «hands-on» behandling av nakke, rygg og hofter. Jobber mye med idrettsskader og rehabilitering etter operasjoner. Er en allsidig fysioterapeut som gjennom jobberfaring fra kommune, sykehus og private institutter kan hjelpe deg med optimal behandling innen flere problemstillinger.


Manuell behandling, sammen med kyndig treningsveiledning der det trengs, er det viktigste redskapet for best mulig fysikalsk behandling.

thumbnail_C75F9273B53D4078A979C642F02E64F5.jpg

Nora Tveter

Nikuravin

Fysioterapeut og innehaver

Nora er utdannet fysioterapeut ved OsloMet og har arbeidserfaring fra kommune- og spesialisthelsetjenesten. Nora er vår fysioterapeut med kompetanse på kvinnehelse. Hun behandler deg som plages av bekkenbunn- og bekkenleddsproblematikk. Hun tilbyr også behandling i kombinasjon med elektrostimulering/EMG. Hun er svært opptatt av å tilegne seg ny kompetanse og deltar jevnlig på kurs for å gi deg ny og velbegrunnet behandling.

Nora jobber også allmennfaglig og er Aktiv A sertifisert fysioterapeut. I tillegg tilbyr hun gruppebasert varmtvannstrening. Med intensjon om varige resultater har hun en aktiv tilnærming i kombinasjon med behandling på benk. Hos Nora vil du bli tatt på alvor.

Torstein-portrett1_edited.jpg

Torstein

Løksa

Fysioterapeut og innehaver

Utdannet fysioterapeut fra Esbjerg, Danmark. En allsidig fysioterapeut med faglig interesse for blant annet skulderdiagnostikk og idrettsfysioterapi. Han har avtale med Fjellhamar fotballklubb. Spiller du på Fjellhamar vil du få rask time hos Torstein.

 

God kompetanse innenfor idrettsskader, deriblant sykkelskader, løpeskader og løpestilsanalyse.
Torstein har en visjon om at en grundig undersøkelse, med rett diagnostikk og behandlingsstrategi, kombinert med egentrening vil gi tydelig forbedring og et godt resultat.

InkedPetter-Nordby-scaled-e1644233629497-922x1024-600x600_edited.jpg

Petter

Nordby

Osteopat

Utdannet osteopat fra School of Health Sciences. Allsidig osteopat som behandler akutte og langvarige muskel- og skelettplager. Økt kompetanse innen nakke, skulder- og ryggdiagnostikk. Vanlige plager innen disse områdene kan innebære spenningshodepine, svimmelhet/krystallsyke, skriveprolaps, artrose osv. 

Det er viktig for meg å se hele mennesket og sette plagene i sammenheng med livssituasjon. Behandlingen blir derfor tilpasset hvert enkelt individ basert på en grundig undersøkelse og anamnese. Sammen med den manuelle behandlingen som blir gitt, vil de aller fleste også få noen aktive tiltak (øvelser) de kan gjøre hjemme for å raskere nå målene vi setter sammen her på klinikken.

grafiske figurer

Usikker på hvem du skal velge?

Kontakt oss. Vi hjelper vi deg finne riktig behandler til din problematikk eller lidelse. 

Du kan også lese mer tilknyttet våre tjenester her.

bottom of page